Ние сме “Атлас-Р” ЕООД – строително-търговско дружество, основано през 1997 г. и предлагащо широка гама от продукти и услуги в областта на строителството, ВиК и ОВ сектора.

Дейността си стартирахме с търговия и изграждане на ВиК и отоплителни системи. С годините успяхме да я разширим в областта на строително-монтажните дейности.

Днес предлагаме строителни и инженерингови решения в изпълнението на проекти в различни мащаби и предназначения.

Компанията ни разполага с екип от висококвалифицирани инженери, работници, служители, тежка механизация и автопарк, с които да отговори на вашите нужди в области като:

  • Изграждане на външни и вътрешни инсталации за водопровод, канализация, газ, електричество, комуникации и други;
  • Строителство на ВиК и системи за отопление и вентилации и други подобни;
  • Решения за механизация при изкопни дейности, насипи, дренажи и т.н.;

“Атлас-Р” разполага със собствена търговска мрежа от магазини и складове, в която се предлагата широка гама от компоненти, елементи и други за всички водопроводни, отоплителни, водосточни, канализационни и дренажни системи. Поддържаните продукти на склад са достъпни за покупка на едро и дребно.

Наред с изграждане и реконструкция в областта на строителството, търговия с материали и компоненти, компанията ни е дългогодишен партньор на ДНСК. Квалифицираните ни екипи и техника сътрудничат при разрушаването на незаконни сгради и съоръжения.

Работим в съвместно партньорство с държавни и частни компании и физически лица в предоставянето на строителни и инженерингови решения според индивидуалните им проектни нужди.